Μέρκελ: Είναι γελοίο να λένε ότι ο Μακρόν είναι το σκυλάκι του Βερολίνου - iefimerida.gr

Μέρκελ: Είναι γελοίο να λένε ότι ο Μακρόν είναι το σκυλάκι του Βερολίνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονα αντέδρασε η Ανγκελα Μέρκελ στις αιτιάσεις ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν είναι το πειθήνιο... σκυλάκι του Βερολίνου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ανοικτά πως ελπίζει να εκλεγεί ο Εμανουέλ Μακρόν πρόεδρος.

«Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως ο Εμανουέλ Μακρόν, αν εκλεγεί, το οποίο ελπίζω, θα είναι ένας ισχυρός πρόεδρος για τη Γαλλία» ανέφερε η καγκελάριος σύμφωνα με το πρακτορείο ABC.

. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο του γερμανικού RND για το αν ο Μακρόν πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι το «σκυλάκι» της Γερμανίας, απάντησε ότι είναι «γελοίος» ο συγκεκριμένος όρος.

Η Ανγκελα Μέρκελ αρνήθηκε να σχολιάσει αν η Γερμανία θα είναι διατεθειμένη να αυξήσει τη συνεισφορά της στο προϋπολογισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Θα δούμε, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις για τη συζήτηση που θα έχω με τον επόμενο Γάλλο πρόεδρο» τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ