Μια διατροφολόγος έφτιαξε ρύζι με καρύδα και μας περιγράφει τι ήταν αυτό που έφαγε [εικόνες] - iefimerida.gr

Μια διατροφολόγος έφτιαξε ρύζι με καρύδα και μας περιγράφει τι ήταν αυτό που έφαγε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ζωή Γιαννακάκη, είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος και λάτρης του υγιεινού αλλά και νόστιμου φαγητού. Το Instagram της γεμίζει καθημερινά από τα γεύματα που ετοιμάζει η ίδια για την οικογένειά της και τα ποστ της μας κάνουν πάντα να πεινάμε.

Για να παρασκευάσει νέες γεύσεις η Ζωή Γιαννακάκη πειραματίζεται με πρώτες ύλες, αναμειγνύει υλικά και ψάχνει για τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα. Αυτή την εβδομάδα, αποφάσισε να πειραματιστεί με το Survivor (όχι στους στόχους) και συγκεκριμένα με τη βασική τροφή Μαχητών και Διασήμων. Την καρύδα.

Πήρε λοιπόν τα υλικά και ξεκίνησε: «Τηγάνισα την ψίχα καρύδας με μια κουταλιά ελαιόλαδο, πρόσθεσα μόνο λίγο αλάτι και στη συνέχεια έριξα μέσα 100γρ. αρωματικό ρύζι Ινδίας basmati και λίγο νερό (βρύσης)».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ