Τι προσπαθούν να κάνουν, επτά μήνες μετά το διαζύγιο, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί - iefimerida.gr

Τι προσπαθούν να κάνουν, επτά μήνες μετά το διαζύγιο, Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Και αυτό φαίνεται ότι ισχύει και στην περίπτωση του πιο τρανταχτού διαζυγίου της προηγούμενης χρονιάς, αυτού της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπραντ Πιτ.

Ολες οι πλευρές φαίνεται να κάνουν ένα βήμα πίσω και να ψάχνουν τρόπους για να ρίξουν γέφυρες για χάρη των παιδιών, τουλάχιστον.
«Η Aντζελίνα εκφράζει τη λύπη της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε ορισμένα πράγματα και θέλει πλέον να υπάρχει ηρεμία με τον Μπραντ», λέει φίλος της ηθοποιού μιλώντας στο E!news.

Από την άλλη πλευρά ο Μπραντ Πιτ είναι αποφασισμένος να «βάλει πάνω απ' όλα τα παιδιά και να μην λέει αρνητικά πράγματα για τη μητέρα τους».

Οπως φαίνεται όλο αυτό το διάστημα η σχέση του ζευγαριού ήταν ιδιαίτερα... ακανθώδεις και μόλις τώρα έχουν αρχίσει να φτιάχνουν τα πράγματα λίγο παραπάνω.

«Ο Μπραντ Πιτ αισθάνεται ότι η ζωή του διαλύθηκε σε μια μέρα. Τα παιδιά του είναι τα πάντα για εκείνον και η ευτυχία και η επιτυχία τους είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Αν μπορούσε δεν θα τα έβαζε ποτέ να περάσουν αυτή τη διαδικασία», αναφέρει πηγή κοντά στον ηθοποιό, ενώ άλλος φίλος του προσθέτει: «Ο Μπραντ Πιτ είναι ακόμα πολύ αναστατωμένος από το χωρισμό και κατηγορεί την Αντζελίνα για τη δημοσιότητα που πήρε όλο αυτό. Ξέρει, όμως, ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι την συγχωρέσει και να έχουν μια καλή σχέση για χάρη των παιδιών και βασικά απογοητεύεται που δεν τα καταφέρνουν. Είδε την άλλη πλευρά της Αντζελίνας την οποία δεν μπορεί να ξεχάσει». Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, ο ηθοποιός ελπίζει ότι θα βγουν δυνατότεροι από ολη αυτή τη διαδικασία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αποκατάσταση των σχέσεων, για χάρη των παιδιών, εντάσσεται και η αγορά του νέου σπιτιού της Αντζελίνας Τζολίς, λίγους δρόμους παραπέρα από αυτό του Μπραντ Πιτ. «Θα μετακομίσουν το καλοκαίρι και η επικοινωνία με τον ηθοποιό θα είναι πιο τακτική», αποκαλύπτει πηγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Μπαντ Πιτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ