Παναθηναϊκός: «Είχαμε καταγγείλει τον ορισμό του Κύζα» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: «Είχαμε καταγγείλει τον ορισμό του Κύζα»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η οργή στον Παναθηναϊκό για τα λάθη του διαιτητή Κύζα στον αγώνα ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ δεν έχει καταλαγιάσει. Μετά την ανακοίνωση αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε νέα, στην οποία γίνεται γνωστό πως οι πράσινοι είχαν καταγγείλει τον ορισμό του Κύζα.

Τους κινδύνους που εγκυμονούσε η επιλογή του Κύζα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχε επισημάνει εκ των προτέρων ο Παναθηναϊκός. Όπως ανακοίνωσε, είχε γίνει καταγγελία με στοιχεία, η οποία όμως δεν διερευνήθηκε.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το «τριφύλλι» είχε επισημάνει εκ των προτέρων τους κινδύνους που εγκυμονούσε η παρουσία του συγκεκριμένου διαιτητή.

Τονίζει ωστόσο ότι η στοιχειοθετημένη καταγγελία του ουδέποτε διερευνήθηκε από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, 48 ώρες πριν από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, απεστάλη στον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Στ. Τριτσώνη καταγγελία με στοιχεία που καταδείκνυαν ότι ο Γιώργος Κύζας δεν έπρεπε να ορισθεί διαιτητής στο συγκεκριμένο αγώνα και επισημάνθηκαν οι προφανείς κίνδυνοι της επιλογής του.

Η καταγγελία ΔΕΝ διερευνήθηκε είτε εκ προθέσεως είτε εκ λάθους, ούτε από την ΚΕΔ, ούτε από την ΠΔΕ. Θεωρούμε ΚΕΔ και ΠΔΕ συνυπεύθυνες της κλοπής εις βάρος του Παναθηναϊκού.

Εγείρεται πλέον το ερώτημα εάν υπό τις προαναφερθείσες συνθήκες η Ελληνική Πολιτεία είναι σε θέση να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός κυζας διαιτησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ