Η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού – Στο 4ο παιχνίδι με την Εφές - iefimerida.gr

Η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού – Στο 4ο παιχνίδι με την Εφές

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός καλείται να θυμηθεί τον καλό του εαυτό, να πάρει τη νίκη απέναντι στην Εφές στο «Αμπντί Ιπεχτσί» (21:15, ΕΡΤ2) και να ισοφαρίσει σε 2-2 προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα για τον 5ο «τελικό».

Η νίκη της Εφές Αναντολού στο 3ο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ, έδωσε προβάδισμα στους Τούρκους, οι οποίοι βρίσκονται μια νίκη μακριά από το Final-4 το οποίο θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου χρειάζεται μόνο νίκη σήμερα καθώς αν η Εφές κάνει το 3-1 τότε θα αφήσει για 2η συνεχή χρονιά τους ερυθρόλευκους μακριά από το Final-4.

Η ελληνική ομάδα καλείται να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα να πάρει τη νίκη στην 18η μονομαχία των δύο ομάδων, με γηπεδούχο την Εφές.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός Χουάν Κάρλος Γκαρθία Γκονζάλεθ και ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Εφές Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ