Βραβείο καινοτομίας για την Offers Around ME! - iefimerida.gr

Βραβείο καινοτομίας για την Offers Around ME!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν στις 7 με 9 Απριλίου 2017 το Match & Develop a Startup στο ΟΚ!Τhess.

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό Καινοτομίας και Τεχνολογίας, που σκοπό έχει να αναδείξει και να βραβεύσει τις πιο καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά.

Η Offers Around ME , εφαρμογή αναζήτησης προσφορών για κινητά τηλεφωνά, βραβεύτηκε και διακρίθηκε για τη δημιουργική ιδέα της. Βασικό χαρακτηριστικό της Offers Around ME είναι πως συνδέει την ευκολία και αποδοτικότητα της ηλεκτρονικής αναζήτησης με τα φυσικά κοντινά καταστήματα. Η αναζήτηση γίνεται απλά από την οθόνη του κινητού. Στα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται οι προσφορές ταξινομημένες σύμφωνα με το κοντινότερο κατάστημα με αναγραφόμενα την απόσταση και την τιμή, παρέχοντας έτσι με αμεσότητα στους χρήστες τις πληροφορίες για αυτό που ψάχνουν.

Η ομάδα της Offers Around ME ευχαρίστησε το OK! Thess- Οικοσύστημα Καινοτομίας Θεσσαλονίκης, και τους διοργανωτές, Εθνική τράπεζα της Ελλάδος και Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για τη διάκριση και την εμπειρία που αποκόμισε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ