Έβλεπε ανήμπορος τον κροκόδειλο να κατασπάρασσει την 10χρονη κορούλα του - iefimerida.gr

Έβλεπε ανήμπορος τον κροκόδειλο να κατασπάρασσει την 10χρονη κορούλα του

κροκόδειλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία δίχως τέλος για ένα Αμερικανό τουρίστα στην Ινδονησία που είδε το παιδί του να κατασπαράζεται από κροκόδειλο και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα!

Ο άτυχος πατέρας από τις ΗΠΑ βρέθηκε στην Ινδονησία για να κάνει τις διακοπές του. Όλα ξεκίνησαν από μια βόλτα που έκανε τα δύο του παιδιά για να κυνηγήσουν χελώνες στην όχθη του ποταμού Wailolong, όταν ξαφνικά ένας τεράστιος κροκόδειλος βγήκε από το νερό και με μία κίνηση έπιασε στα σαγόνια του το 10χρονο κορίτσι και το πήρε μέσα στον ποταμό.

Μετά από λίγα μόνο λεπτά το είχε κατασπαράξει. Ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού και ο αδερφός της έμειναν στην όχθη σοκαρισμένοι να κοιτάζουν το αγαπημένο τους πλάσμα να χάνεται στο στόμα του κροκόδειλου. Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, αρκετοί κροκόδειλοι αλμυρού νερού, το πιο επικίνδυνο είδος, έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα την εμφάνιση τους στις όχθες του συγκεκριμένου ποταμού στην Ινδονησία.

Οι διασώστες μπόρεσαν να βρουν μόνο το φόρεμα του κοριτσιού και μια στέκα μαλλιών.

Eίναι η δεύτερη επίθεση που λαμβάνει χώρα μέσα σε μόλις δύο μήνες ενώ οι τοπικές αρχές ανακοίνωσαν πως η περιοχή θα εκκενωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ