Μητσοτάκης: Να πείτε ποιους αφορά η τροπολογία για τις παραβάσεις λαθρεμπορίας - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Να πείτε ποιους αφορά η τροπολογία για τις παραβάσεις λαθρεμπορίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση προκλήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για τη βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στο νομοσχέδιο για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και παρέχει την απαλλαγή αστικών ευθυνών για περιπτώσεις παραβιάσεων λαθρεμπορίου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης και τουΑλέξη Τσίπρα για την τροπολογία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Δημητριάδη, την οποία έκανε αποδεκτή η κυβέρνηση στο παραπέντε της ψήφισης του νομοσχεδίου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης είπε μεταξύ άλλων: Γιατί αυτή η τροπολογία γίνεται αποδεκτή χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση από την κυβέρνηση; Κ. Βούτση προστατέψτε το κύρος του Κοινοβουλίου. Δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται άλλο αυτή η κατάσταση. Καλώ τον Πρωθυπουργό να αποσύρει την τροπολογία η να δώσει επαρκείς εξηγήσεις. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ είπε «Να πείτε ποιους αφορά η τροπολογία για τις παραβάσεις λαθρεμπορίας».

Η δευτερολογία Μητσοτάκη
«Δεν μιλήσατε για την ουσία της τροπολογίας.Αν είχε σκοπό να προστατεύσει επενδυτές γιατί έρχεται ως τροπολογία ενός βουλευτή Κοζάνης και όχι από τον ίδιο τον υπουργό.
Σας προτείνω μία συμβιβαστική λύση. Θα αποσύρετε την τροπολογία, η οποία δεν είναι κατεπείγουσα. Θα την ξανακαταθέσετε, αφού πρώτα ελεγχθεί από το ΓΛΚ.
Αν κριθεί πως πρέπει να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του επενδυτή, εδώ είμαστε να το κάνουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ