Γεωργιάδης σε Παπαχριστόπουλο: Είσαι συκοφάντης, χυδαίος και ανθρωπάκι - iefimerida.gr

Γεωργιάδης σε Παπαχριστόπουλο: Είσαι συκοφάντης, χυδαίος και ανθρωπάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συκοφάντη, χυδαίο και ανθρωπάκι αποκάλεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Αφορμή, η χθεσινή συζήτηση για την άρση ασυλίας του μετά από μήνυση που του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ για συκοφαντική δυσφήμηση. Ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να μην κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία και ή να ζητήσει συγγνώμη ή η υπόθεση να λυθεί στα δικαστήρια.

Παίρνοντας λίγο αργότερα τον λόγο, ο κ. Παπαχριστόπουλος ανέφερε: «Ποτέ δεν τον συκοφάντησα. Ό,τι λέω το αποδεικνύω. Υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και είπα στους βουλευτές της επιτροπής, αν κρίνετε ότι συκοφάντησα αποφασίστε».

Μάλιστα, ο κ. Παπαχριστόπουλος τον δικαίωσε εκ των υστέρων, λέγοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν είχε δόλο όταν κατέθετε ερωτήσεις για εξοπλιστικά θέματα. «Ίσως ήταν η πίεση του τότε αρχηγού του. Όλοι οι βουλευτές κάνουμε λάθη. Κι εγώ κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ