Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αντζελίνα Τζολί και η Αμπερ Χερντ αποφάσισαν να τους εγκαταλείψουν. Η καινούργια ζωή των δύο πιο διάσημων χωρισμένων του πλανήτη προκαλεί σχεδόν αγωνία.

Το 2016 ήταν annus horribilis για τα ζευγάρια των σταρ. Η Ναόμι Γουότς χώρισε με τον Liev Schreiber, η Diane Kruger χώρισε τον Joshua Jackson, ο Ben Affleck χώρισε την Jennifer Garner. Ωστόσο, κανένα διαζύγιο δεν προκάλεσε τόσο επικοινωνιακό θόρυβο όσο αυτά του Μπραντ Πιτ και του Τζόνι Ντεπ.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Σήμερα, οι δύο πιο διάσημοι και σέξι αστέρες του Χόλιγουντ είναι πάλι εργένηδες. Είναι όμορφοι, είναι διάσημοι, είναι πλούσιοι. Είναι και οι δύο 53 ετών και ο πλανήτης ανιχνεύει κάθε κίνησή τους.


Το διαζύγιο Ντεπ
Τον Μάιο του 2016 η Αμπερ Χερντ ζήτησε διαζύγιο μετά από έναν χρόνο γάμου. Κατηγόρησε μάλιστα τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολούθησαν πολλοί μήνες δικαστικής διαμάχης, δικηγόροι εναντίον δικηγόρων προσπάθησαν να βρουν μια συμφωνία. Η υπόθεση κατέληξε σε συμφωνία 7 εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία ο Τζόνι Ντεπ πλήρωσε και βρέθηκε σχεδόν άφραγκος.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Η Αμπερ Χερντ μάλιστα βρήκε γρήγορα παρηγοριά στην αγκαλιά του δισεκατομμυριούχου Elon Musk.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Το διαζύγιο Πιτ

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο τον Σεπτέμβριο του 2016, μετά από τρία χρόνια γάμου (και 12 χρόνια σχέσης), κατηγορώντας τον ηθοποιό για βίαιη συμπεριφορά απέναντι σε ένα από τα παιδιά τους, τον Μάντοξ. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα, αλλά ο Μπραντ Πιτ αποδείχθηκε αθώος. Ωστόσο η διαδικασία διαζυγίου συνεχίζεται για την επιμέλεια των έξι παιδιών τους. Παρά τις δύσκολες σχέσεις, ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι αναγκασμένοι να βλέπονται, τουλάχιστον όταν ο ηθοποιός επισκέπτεται τα παιδιά του.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 6


Το στιλ των διαζευγμένων σταρ
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να βλέπεις αυτούς τους δύο διαζευγμένους σταρ στην ώριμη ηλικία τους. Αποπνέουν και οι δύο μια κομψότητα old school, απαράμιλλη. «Δεν υπάρχουν πια άντρες σαν αυτούς», έγραψε τον περασμένο Ιανουάριο η Kendall Jenner στο σάιτ της.

Και πράγματι, οι δύο 50άρηδες ηθοποιοί ανακηρύχθηκαν «οι πιο σέξι άνδρες της χρονιάς» από το περιοδικό People δύο φορές έκαστος, το 1995 και το 2000 ο Μπραντ Πιτ, το 2003 και το 2009 ο Τζόνι Ντεπ. Στα 53 τους, διαθέτουν γοητεία, αλλά -για να είμαστε ειλικρινείς- το διαζύγιο τούς σφράγισε.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο μετά την αίτηση διαζυγίου από την Αμπερ Χερντ και στη συνέχεια αδυνάτισε αισθητά. Πρόσφατα, σε ένα πάρτι της Lady Gaga εμφανίστηκε σε κακή κατάσταση, χλωμός και αδύνατος.

Και ο Μπραντ Πιτ άλλαξε πολύ: αδυνάτισε αισθητά και έχασε πολύ βάρος μετά το διαζύγιό του. «Είναι η σκιά του εαυτού του», έγραφε η Daily Mail, η οποία δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του τον περασμένο Μάρτιο.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Η διάθεση
Ο Τζόνι Ντεπ, εκτός του ότι σχεδόν χρεοκόπησε μετά το διαζύγιό του -και εξαιτίας της σπάταλης ζωής του- βρίσκεται σε κακή φάση στην καριέρα του. Εκτός από την 9η ταινία των «Πειρατών της Καραϊβικής», που θα βγει στις αίθουσες σύντομα, ο Τζόνι Ντεπ δεν έχει άλλα σχέδια για ταινίες.

Ο Μπραντ Πιτ είναι εμφανώς σε κατάθλιψη μετά το διαζύγιό του και η νέα του ενασχόληση είναι η κεραμική. Ακούει επίσης λυπητερά τραγούδια. Η κακή διάθεση είναι εμφανής και στις δημόσιες εμφανίσεις του, ενώ τα σχέδιά του για τη συνέχεια της ταινίας «World War Z» ματαιώθηκαν.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 11
Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 12

Συμπέρασμα
Πληγωμένοι, αδυνατισμένοι, αγνώριστοι... Ο Τζόνι Ντεπ και ο Μπραντ Πιτ βρίσκονται σε μια κακή φάση, λίγους μήνες μετά το διαζύγιό τους. Ακούγονται πολλά για διάφορα ειδύλλια του Μπραντ Πιτ με τη Σιένα Μίλερ, την Κέιτ Χάντσον, τη Σάντρα Μπούλοκ, την Κόρτνεϊ Κοξ, την Τζένιφερ Γκάρνερ, αλλά τίποτα δεν έχει επαληθευτεί.

Αντίθετα, δεν ακούγεται τίποτα για τον Τζόνι Ντεπ, που έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε κακοντυμένο και με σκούρα βιολετί γυαλιά, look που αντικατοπτρίζει πιθανόν τη διάθεσή του.

Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 13
Οι δύο διασημότεροι διαζευγμένοι του πλανήτη: Πώς έγιναν ράκη μετά τον χωρισμό [εικόνες] | iefimerida.gr 14
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πητ Τζόνι Ντεπ ρακή διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ