ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Τούμπα στρέφεται το ενδιαφέρον σήμερα, αφού διεξάγεται η ρεβάνς του δεύτερου ημιτελικού στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (19:00, Cosmote Sport 3).

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας το υπέρ του 2-0 από το πρώτο παιχνίδι ως μεγάλο αβαντάζ πρόκρισης στον τελικό, εκεί όπου από το βράδυ της Τετάρτης περιμένει η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε να πάρει μια καθαρή νίκη στο πρώτο ματς, με το έργο του ΠΑΟΚ να είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού χρειάζεται νίκη 3-0 για να βρεθεί στον τελικό ή στην χειρότερη νίκη 2-0 για να στείλει το ματς στην παράταση.

Το μεγάλο πρόβλημα για το τριφύλλι ακούει στο όνομα Κάρλος Ζέκα. Ο μέσος του Παναθηναϊκού θα δοκιμάσει σήμερα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί, διαφορετικά τη θέση του θα πάρει ο Ρέις δίπλα στον Κουρμπέλη.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ υπάρχει η πίστη πως μπορεί να έρθει η ανατροπή του σκορ. Ο Πρίγιοβιτς αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην επίθεση μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον ώμο, με τον Βλάνταν Ίβιτς να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στον καταρτισμό της 11άδας.

Πιθανές Συνθέσεις
ΠΑΟΚ:Γλύκος – Βαρέλα, Μάτος, Κρέσπο, Λέοβατς – Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ – Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Πρίγιοβιτς
Παναθηναϊκός:Βλαχοδήμος – Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουτρουμπής, Μολέδο – Κουρμπέλης, Ρέις, Εμποκού, Βιγιαφάνες – Κλωναρίδης, Μπεργκ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ