Σπάρτη: Νεαρές Ελληνίδες «έσπρωχναν» στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα - iefimerida.gr

Σπάρτη: Νεαρές Ελληνίδες «έσπρωχναν» στην αγορά πλαστά χαρτονομίσματα

Φωτογραφία: Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθησαν δύο νεαρές Ελληνίδες στη Σπάρτη οι οποίες αγόραζαν τις προμήθειες τους μόνο με χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που όπως αποδείχθηκε ήταν πλαστά.

Οι δύο νεαρές συνελήφθησαν από άνδρες της αστυνομίας έπειτα από καταγγελίες που επήλθαν σε γνώση των αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο νεαρές είχαν προμηθευτεί τα πλαστά χαρτονομίσματα από άνδρα στην Αττική,

Ωστόσο, όλα αποκαλύφθηκαν όταν ιδιοκτήτης φούρνου που τον πλήρωσαν με πλαστό χαρτονόμισμα προσέφυγε στις αρχές, που με την σειρά τους τις συνέλαβαν και κατέσχεσαν από πάνω τους τα ρέστα ύψους 45 ευρώ και δυο κινητά.

Επειτα από έρευνα των αρχών εντοπίστηκαν 27 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ που σκόπευαν να διοχετεύσουν. Οι δύο νεαρές προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου αποκάλυψε η ταυτότητα του προμηθευτή των παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, πρόκειται για 19χρονο Ελληνα ο οποίος συνελήφθη στο Περιστέρι και στην κατοχή του κατασχέθηκαν 320 ευρώ, τα οποία προήλθαν από την πώληση των παραχαραγμένων χρημάτων στις δυο γυναίκες.

Να σημειωθεί, τέλος, πως αμφότεροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για παραχάραξη και της κυκλοφορίας πλαστού νομίσματος, ενώ παράλληλα διεξάγεται έρευνα για την περαιτέρω δράση τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπάρτη πλαστά χαρτονομίσματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ