Το πρωί έφτασε το πούλμαν του ΠΑΟ από την Κωνσταντινούπολη - «Τιμωρία» 16 ωρών - iefimerida.gr

Το πρωί έφτασε το πούλμαν του ΠΑΟ από την Κωνσταντινούπολη - «Τιμωρία» 16 ωρών

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτι παραπάνω από εξαντλημένη ήταν η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία λίγο πριν τις 07:00 το πρωί έφτασε στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας το ταξίδι της από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν.

Τεχνικό επιτελείο, φροντιστές, άνθρωποι της ομάδας αλλά και όλοι οι παίκτες εκτός των Φώτση, Σίγκλετον, Τζέιμς και Γκέμπριελ, έφτασαν με το πούλμαν στην Αθήνα μετά από ένα ταξίδι, το οποίο κράτησε περίπου 16 ώρες.

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τιμωρήσει την ομάδα για την κακή εικόνα στα πλέι-οφ έγινε πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο όμως το σημαντικότερο για το σύλλογο είναι πως φέρνει αλυσιδωτές «εκρήξεις» στο εσωτερικό του.

Ο Αντώνης Φώτσης ήταν ο μοναδικός Έλληνας, ο οποίος δεν υπάκουσε στην εντολή του Γιαννακόπουλου. Με την ατάκα «Εχω πάρει 3 Ευρωλίγκες και θα με γυρίσετε πίσω με πούλμαν; Αυτό αποκλείεται», ο διεθνής φόργουορντ δεν δέχθηκε κουβέντα για το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει αεροπορικώς.

Μαζί με τους Σίγκλετον, Τζέιμς και Γκέμπριελ, μπήκαν στο αεροπλάνο με δικά τους έξοδα και έφτασαν στην Αθήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Ωστόσο τα σημαντικότερα είναι αυτά που ακολουθούν. Εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση του Τσάβι Πασκουάλ με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και δεν αποκλείεται ο Ισπανός τεχνικός να υποβάλει την παραίτησή του σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τους τέσσερις παίκτες, οι οποίες δεν δέχθηκαν να υπακούσουν στην εντολή του Γιαννακόπουλου. Η διακοπή των συμβολαίων είναι ένα ενδεχόμενο ωστόσο φαίνεται πως ο τελευταίος λόγος θα ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός πούλμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ