Survivor: Σκηνές ζηλοτυπίας Κοκκινάκη σε Λάουρα λόγω της κούνιας του Τσανγκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Σκηνές ζηλοτυπίας Κοκκινάκη σε Λάουρα λόγω της κούνιας του Τσανγκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό συνεχίστηκε το Survivor, ωστόσο στο τελευταίο επεισόδιο ξεχώρισαν οι στιγμές στην κοινή πλέον παραλία για τις δύο ομάδες και όχι τόσο η αγωνιστική πλευρά.

Η προτίμηση που δείχνει η Λάουρα Νάργες για την ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως εκνεύρισε τον Κώστα Κοκκινάκη αλλά και τους υπόλοιπους άντρες της ομάδας των Διασήμων.

Η Λάουρα μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πέρασαν αρκετές ώρες στην καλύβα των Μαχητών, αφήνοντας τον Κοκκινάκη και τους υπόλοιπους μόνους στο σπίτι των Διασήμων.

Ο διεθνής πολίστας δεν δίστασε μάλιστα να εκφράσει, μεταξύ σοβαρού και αστείου, τα παράπονά του στις δύο συμπαίκτριές του.

Χαρακτηριστική πάντως ήταν η σκηνή όπου ο Ορέστης Τσανγκ φιλοξένησε στην κούνια του τη Λάουρα Νάργες, με την τελευταία να το απολαμβάνει, ενώ επική ήταν η ατάκα του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Ορέστης ίσως περνάει τις καλύτερες στιγμές του στο παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο στίβος μάχης αυτή τη φορά ήταν ιδιαίτερα δύσκολος και απαιτητικός. Ντάνος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη νικήθηκαν στις δύο τελευταίες προσπάθειες από τον Μάριο και τη Σάρα, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Λάουρα Νάργες Ορέστης Τσανγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ