Η Λίντσεϊ Λόχαν προσέλαβε για δικηγόρο της τον Αλέξη Κούγια -Τι συμβαίνει - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν προσέλαβε για δικηγόρο της τον Αλέξη Κούγια -Τι συμβαίνει

Φωτογραφία: ΝDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την νομική εκπροσώπηση της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν έχει αναλάβει ο Έλληνας δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να «έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN»».

Εκτός αυτού, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Λίντσεϊ Λόχαν είναι αντίθετη στην ίδρυση μία νέας επιχείρησης, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan.

Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017
Με εκτίμηση
Αλέξιος Κούγιας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κούγιας Λίντσεϊ Λόχαν δικηγόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ