Θεοδωράκης: Δεν πρόκειται να δεχθούμε σόου αντιπερισπασμού στο Αγαθονήσι [εικόνα] - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Δεν πρόκειται να δεχθούμε σόου αντιπερισπασμού στο Αγαθονήσι [εικόνα]

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mε μια αιχμηρή ανάρτηση ο Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να εκφράσει την έντονη αντίδραση του Ποταμιού εναντίον των δηλώσεων του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ.

Ο τούρκος υπουργός νωρίτερα μιλώντας στο τουρκικό δίκτυο A Haber, o Τσελίκ επιτέθηκε στον Έλληνα υπουργό Εθνικής Άμυνας, λέγοντας πως «το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Έλληνας υπουργός Αμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση», όσον αφορά την επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Αγαθονήσι την περίοδο του Πάσχα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στο Twitter τονίζει πως δεν πρόκειται να ανεχτούμε στο Αγαθονήσι σόου αντιπερισπασμού.

«Μπορεί να σεβόμαστε τα προβλήματα των Τούρκων στα ανατολικά τους σύνορα, αλλά δεν θα ανεχτούμε σόου αντιπερισπασμού με το Αγαθονήσι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

Μπορεί να σεβόμαστε τα προβλήματα των Τούρκων στα ανατολικά τους σύνορα, αλλά δεν θα ανεχτούμε σόου αντιπερισπασμού με το Αγαθονήσι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ