Αλλαγή πλεύσης από την Ιβάνκα: Το θέμα των Σύρων προσφύγων πρέπει να συζητηθεί [βίντεο] - iefimerida.gr

Αλλαγή πλεύσης από την Ιβάνκα: Το θέμα των Σύρων προσφύγων πρέπει να συζητηθεί [βίντεο]

Φωτογραφία: Markus Schreiber/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετη με την σκληρή άποψη του πατέρα της Ντόναλντ, η Πρώτη κόρη των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, εμφανίστηκε πιο διαλλακτική στο ζήτημα των Σύρων προσφύγων.

«Είναι ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί» είπε σε συνέντευξή της στο Today Show του NBC από το Βερολίνο, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βοηθηθούν οι πρόσφυγες που φεύγουν από το Ισλαμικό Κράτος και τον μακροχρόνιο συριακό εμφύλιο.

Αντίθετα με την εμμονή του πατέρα της και Προέδρου των ΗΠΑ, Ντοναλντ Τραμπ, ο οποίος επέμεινε στην υπογραφή απαγόρευσης της εισόδου προσφύγων στις ΗΠΑ, από 7 μουσουλμανικές χώρες, η βοηθός του Ιβάνκα, τόνισε «Θεωρώ ότι πρόκειται για μία παγκόσμια ανθρωπιστική κρίση και πρέπει όλοι μαζί να συνεργαστούμε για τη επίλυσή της. Αυτό το θέμα πρέπει να αποτελέσει μέρος συζήτησης, αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό», πρόσθεσε.

Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται μετά την αποκάλυψη του αδερφού της ότι αυτή ήταν που έπεισε τον Ντόναλντ Τραμπ να προχωρήσει στην επίθεση στη Συρία, σε απάντηση των ενεργειών του καθεστώτος Άσαντ.

«Η Ιβάνκα είναι μητέρα τριών παιδιών. Είμαι ίγουρη ότι είπε (στον πατέρα μας): Άκου αυτό που συνέβη στη Συρία είναι απαίσιο» είχε πει ο Έρικ Τραμπ σε συνέντευξή του.

Σε απάντηση όλων αυτών των ενδοοικογενειακών κατηγοριών, η Ιβάνκα ανέφερε ότι ο αδερφό της παράθεσε μία «ελαττωματική ερμηνεία», στον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η απόφαση της αμερικανικής επέμβασης.

Παραδέχτηκε ωστόσο, ότι όντως πρότεινε τη δική της άποψη στον πατέρα της, η οποία συνέπιπτε μάλιστα με τη δική του.

“That has to be part of the discussion, but that’s not going to be enough.” @IvankaTrump on opening borders to Syrian refugees in US pic.twitter.com/iIuI9ZXPYq

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ