Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Εκτίμησα τον Ντάνο γιατί ήταν ειλικρινής» -Τι τους είπε όταν πήγε στην παραλία - iefimerida.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Εκτίμησα τον Ντάνο γιατί ήταν ειλικρινής» -Τι τους είπε όταν πήγε στην παραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για το τι ακριβώς γινόταν στην ομάδα των «Διάσημων», αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Και εικονικά φαινόταν ότι υπάρχει μια ομάδα που κάνει περισσότερη παρέα, που ταιριάζουν περισσότερο μεταξύ τους και υπάρχει και μια άλλη. Εγώ ένιωθα ότι αν πλησιάζω αυτή την άλλη, ένιωθα περισσότερο πίεση. Δεν ξέρω γιατί. Για αυτό και εκτός του ότι ήμουν και είμαι κατά στο να μπω σε μια κλίκα ή σε μια στρατηγική, το μόνο που ήθελα ήταν να έχω μια ελευθερία κινήσεων και μια ελευθερία λόγου. Και δεχόμουν πίεση πάνω σε αυτό. Γιατί όλα είναι κατακριτέα. Δηλαδή το ότι θα μιλήσω με τον Ντάνο, σημαίνει ότι “α! είναι προς την εκεί μεριά;”. Πήγαινε έτσι», είπε η τραγουδίστρια.

«Γιατί είχαμε διχαστεί… Γιατί είχε συμβεί κάτι το οποίο μέσα από την ομαδική συζήτηση που είχαμε κάνει, ότι το ρεζουμέ ήταν ότι κάποιος το ξεκίνησε για να διαχωριστούμε. Για να δει ποιοι πάνε από τη δικιά του τη μεριά και ποιοι πάνε από την άλλη. Κάτι το οποίο δεν ήθελα να μπω σε αυτή την ψηφοφορία. Πάλι πήρα μια θέση στη μέση γιατί αντιλαμβανόμουν ότι αν πω «ναι» κλίνω σε μια κλίκα, αν πω «όχι» τείνω σε μια άλλη κλίκα. Και πήρα μια ουδέτερη στάση στο τι είναι δίκαιο. Ναι αναφέρομαι και στο φαγητό, το οποίο είχα πει ότι αν αυτό μαυρίζει το όνομα της ομάδας και εκθέτει την ομάδα μας, δεν πρέπει να ξαναγίνει. Δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορώ να κατανοήσω το λόγο που μπορεί κάποιος να το κάνει. Δικαιολογώ πάντα στους ανθρώπους», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τις ανταλλαγές φαγητού, η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε: «Ότι ο Χ πήρε την πρωτοβουλία και το έκανε είτε γιατί θέλει να κερδίσει κριτικές, είτε γιατί θέλει να φανεί χρήσιμος, είτε γιατί πείναγε… Όλα αυτά εμένα πιο πολύ μου διεγείρουν την περιέργεια να σε ρωτήσω πως το έκανες και γιατί το έκανες και τι ήθελες να ζήσεις. Δηλαδή πιο πολύ να καταλάβω πως το σκέφτηκε και πως λειτούργησε κάποιος, παρά να τον κατακρίνω. Έχω όμως και το δικαίωμα να βγάλω τη δική μου προσωπική άποψη και αν τόσο με ενοχλεί ας το δείξω στην κάλπη».

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το τι είπε στους «Διασήμους», όταν πήγε στην παραλία τους δήλωσε:

«Εκτίμησα στον Ντάνο πως όταν ήρθε στην παραλία μας ήταν ειλικρινής. Οταν εγώ τουλάχιστον τον ρώτησα για ποιο λόγο ήρθε στο παιχνίδι ήταν ειλικρινής. Και αυτό το εκτιμώ. Μου είπε “εγώ δεν ήρθα για να χάσω, ήρθα για να κερδίσω”».

«Με τον Ντάνο ένιωσα πως μπορεί να έχει κάνει φάουλ, το οποίο δεν ήμουν σίγουρη εάν ήταν παρεξήγηση ή αν όντως ίσχυε, ίσχυε δηλαδή. Ομως πήγα τετ α τετ, του μίλησα, του είπε ότι με ενοχλεί αυτό και αυτό, ότι δεν θα ήθελα να συνεχιστεί γιατί όποιος παίζει βρώμικα μαζί μου θα αρχίζω να παίζω και εγώ. Παρόλο αυτά του είπα πως δεν πρόκειται να σε ψηφίσω γιατί σε χρειάζεται η ομάδα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ