Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά -24ωρη απεργία στα τρόλεϊ - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πρωτομαγιά -24ωρη απεργία στα τρόλεϊ

Φωτογραφία: ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρόλεϊ τη Δευτέρα 1η Μαΐου, στο πλαίσιο 24ωρης απεργίας που αποφάσισε η Ένωση των Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Την ίδια μέρα τα λεωφορεία θα κινηθούν από 9 το πρωί έως 9 το βράδυ, λόγω συμμετοχής των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Συγκεκριμένα, η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς και εξήγγειλε 24ωρη απεργία, ενώ το Συνδικάτο Εργαζομένων και Θυγατρικών Εταιρειών ΟΑΣΑ αποφάσισε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 1η Μαΐου δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην Εργατική Πρωτομαγιά.

Η Ομοσπονδία έχει αναγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με έναρξη την 00.01 και λήξη την 24.00 ώρα, της ίδιας ημέρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρωτομαγιά ΜΜΜ τρόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ