Τα ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ πωλούνται κρυφά με άλλο όνομα [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ πωλούνται κρυφά με άλλο όνομα [εικόνα]

Φωτογραφία: AP Photo/Michael Sohn
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το brand ρούχων της Ιβάνκα Τραμπ δεν τα πάει και τόσο καλά, τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά, με τις πωλήσεις να πέφτουν και εταιρείες να ακυρώνουν τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως η εταιρεία, G-III, που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή και τη διαμονή του εμπορικού σήματος της «Πρώτης Κόρης» δεν το βάζει κάτω και πωλεί τα ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ με διαφορετική ονομασία.

Studio Adrienne Vittadini. Αυτό αναγράφει πλέον η ετικέτα, σύμφωνα με το Business of Fashion.

Τα ρούχα της Ιβάνκα Τραμπ πωλούνται κρυφά με άλλο όνομα [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ρούχο της Ιβάνκα Τραμπ (αριστερά) και της Αντριέν Βιταντίνι (δεξιά) (BoF)

Η G-III επιβεβαίωσε στο BoF πως πούλησε τα εμπορεύματα με διαφορετικό όνομα στην Stein Martin, χωρίς ενημερώσει την Ιβάνκα Τραμπ.

«Η G-III παίρνει την ευθύνη για το θέμα, το οποίο έγινε χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του οργανισμού της Ιβάνκα Τραμπ», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Γιατί η εταιρεία επέλεξε να κάνει αυτή την κίνηση; Οπως αναφέρει το Business Insider ορισμένοι αγοραστές δεν θέλουν το εμπορικό σήμα της Ιβάνα Τραμπ. Μάλιστα, οι εκδηλώσεις ορισμένες φορές ξεπερνούν τα όρια του επιτρεπτού, με ανώνυμη πηγή που εργάζεται για την Stein Martin να αναφέρει στο BoF πως πελάτης έφτασε μέχρι να φτύσει μπλούζα της Ιβάνκα μπροστά σε ταμεία.

Η ανταλλαγή ετικετών είναι μια τεχνικά νόμιμη πράξη εάν το γνωρίζουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Συνήθως ένα brand αποφασίζει να αλλάξει τις ετικέτες πώλησης για να προστατευτεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάνκα Τραμπ ρούχα ετικετα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ