Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου - iefimerida.gr

Δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων για παιδική πορνογραφία μέσω διαδικτύου

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατηγορούμενοι για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου είναι δύο άτομα ηλικίας 20 και 70 ετών ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Να σημειωθεί πως ροηγήθηκε αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού National Center for Missing and Exploited Children, που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε ηλεκτρονικό ίχνος χρήστη, που κατείχε και διαμοίραζε, μέσω διαδικτύου, υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Από την άμεση έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι τα επίμαχα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούν στις οικίες των δύο συγκεκριμένων ατόμων, οι οποίες βρίσκονται σε περιοχή των νοτίων προαστίων. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες στις οικίες των κατηγορούμενων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τέλος, τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια πρόκειται να αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή διερεύνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιδική πορνογραφία δικογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ