Μνούτσιν: Εταιρικό φόρο 15% από 35% προτείνει η κυβέρνηση Τραμπ - iefimerida.gr

Μνούτσιν: Εταιρικό φόρο 15% από 35% προτείνει η κυβέρνηση Τραμπ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν, επιβεβαίωσε ότι το σχέδιο φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ θα προβλέπει τη μείωση του εταιρικού φόρου στο 15%.

Σε συνέντευξη του στο CNBC, ο κ. Μνούτσιν υπογράμμισε πως θα είναι «η μεγαλύτερη περικοπή φόρων και η μεγαλύτερη φορολογική μεταρρύθμιση στην ιστορία της χώρας μας».

Τη κατάθεση νομοσχεδίου, το οποίο θα προβλέπει εταιρικό φόρο ύψους 15%, επιβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνούτσιν.

Ο Αμερικανός υπουργός υποστήριξε ότι εντός της ημέρας, θα δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επίμαχο νομοσχέδιο.

Τόνισε επίσης, ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη μείωση φορολογικού συντελεστή στην ιστορία των ΗΠΑ.

Σημειώνεται ότι η εταιρική φορολογία αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στο 35% ενώ η μείωσή της αποτελεί προεκλογική δέσμευση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μνουτσιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ