«Εσπασε» στα δύο ο ΠΑΟ - Τέσσερις παίκτες δεν επιστρέφουν με το πούλμαν της αποστολής - iefimerida.gr

«Εσπασε» στα δύο ο ΠΑΟ - Τέσσερις παίκτες δεν επιστρέφουν με το πούλμαν της αποστολής

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επιστρέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις μέσα στην ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβάλει ένα είδος τιμωρίας προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για την άσχημη εικόνα του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε.

Ωστόσο όπως αρχικά μετέδωσε μέσω του twitter ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, τρεις παίκτες αρνήθηκαν να υπακούσουν στην εντολή του Γιαννακόπουλου.

«Εσπασε» στα δύο ο ΠΑΟ - Τέσσερις παίκτες δεν επιστρέφουν με το πούλμαν της αποστολής | iefimerida.gr 0

Οι Σίγκλετον, Τζέιμς και Γκάμπριελ έβγαλαν εισιτήρια με τα δικά τους χρήματα και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αεροπορικώς ενώ όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο Αντώνης Φώτσης αρνήθηκε και αυτός να μπει στο πούλμαν, το οποίο αναχώρησε από την Κωνσταντινούπολη.

Οι φροντιστές του Παναθηναϊκού φρόντισαν μάλιστα να γεμίσουν το πούλμαν με νερά και τρόφιμα αφού το ταξίδι αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον 12 ώρες και η αποστολή θα φτάσει στην Ελλάδα τα ξημερώμα της Πέμπτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ