Για το break στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Το 3ο ματς με την Εφές - iefimerida.gr

Για το break στην Πόλη ο Ολυμπιακός - Το 3ο ματς με την Εφές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σπάσιμο της έδρας της Εφές Αναντολού θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός (19:30, ΕΡΤ2) στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ της Euroleague με τους Τούρκους.

Η νίκη της Εφές στο ΣΕΦ στο 2ο παιχνίδι της σειράς χάλασε το πλεονέκτημα που είχε ο Ολυμπιακός με την έδρα. Η τουρκική ομάδα αιφνιδίασε και τώρα θέλει στο «Αμπντί Ιμπεχτσί» να εκμεταλλευτεί τα δύο παιχνίδια προκειμένου να πάρει αυτή το εισιτήριο για το Final-4.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός ψάχνει μια νίκη σε δύο παιχνίδια προκειμένου στη χειρότερη περίπτωση να επαναφέρει τη σειρά στην Αθήνα. Να οδηγήσει δηλαδή το ζευγάρι σε 5ο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέτυχε οκτώ εκτός εδρας νίκες στην κανονική διάρκεια της σεζόν και ευελπιστεί ότι θα καταφέρει από σήμερα κιόλας να σπάσει την έδρα των Τούρκων.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζει προβλήματα αφού και ο Μιλουτίνοφ μπήκε στην αποστολή του Ολυμπιακού, παρά το γεγονός πως δεν είναι 100% έτοιμος.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης, είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Εφές Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ