Ετοιμη να υιοθετήσει παιδί με τον νέο σύντροφό της η Αντζελίνα Τζολί - iefimerida.gr

Ετοιμη να υιοθετήσει παιδί με τον νέο σύντροφό της η Αντζελίνα Τζολί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της εμφανίζουν δημοσιεύματα την Αντζελίνα Τζολί και μάλιστα να ετοιμάζεται και για το επόμενο βήμα. Και το γάμο και το παιδί.

Το δημοσίευμα που ήθελε την χολιγουντιανή σταρ να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της έσκασε σαν βόμβα πριν 10 ημέρες.

Ο νέος σύντροφος της Αντζελίνα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του In Touch είναι Βρετανός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. Γνωρίστηκαν πέρσι στο Λονδίνο.

«Τα νέα έπιασαν απροετοίμαστο τον Μπραντ Πιτ. Εκείνος δεν είχε ιδέα ότι η Αντζελίνα βλέπει κάποιον άλλον και μάλιστα κάποιον που μπορεί να σκέφτεται να παντρευτεί» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ολο αυτό το διάστημα ούτε οι εκπρόσωποι της ηθοποιού αλλά ούτε και του επιχειρηματία έχουν βγει για να διαψεύσουν τις πληροφορίες, ενώ ένα νεότερο δημοσίευμα έρχεται για να ρίξει λάδι στη φωτιά. Καταρχάς αναφέρει ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα, αλλά και ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι η αιτία του πολύκροτου διαζυγίου καθώς διατηρούσαν σχέση πολύ πριν η Τζολί διαλύσει το γάμο της.

Τα δημοσιεύματα τους θέλουν, μάλιστα, να ετοιμάζονται να υιοθετήσουν και παιδάκι μαζί!



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντζελίνα Τζολί Μπραντ Πιτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ