Salty Bag: Οι ελληνικές τσάντες από ιστιοπλοϊκά πανιά που μυρίζουν καλοκαίρι - iefimerida.gr

Salty Bag: Οι ελληνικές τσάντες από ιστιοπλοϊκά πανιά που μυρίζουν καλοκαίρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κέρκυρα, ένα από τα πιο αγαπημένα νησιά του Ιονίου, εδώ και τέσσερα χρόνια μια ομάδα ανθρώπων εμπνέεται και δημιουργεί κόντρα στην κρίση και τη μιζέρια της εποχής.

Ο Σπύρος Ντάικος, η Χρύσα Χαλικιοπούλου και ο Στρατής Ανδρεάδης, με ετερόκλητες καριέρες ο καθένας, (ο Σπύρος ασχολούνταν με το εμπόριο, η Χρύσα δούλευε ως product designer στο Μιλάνο ενώ ο Στρατής ήταν διεθνής match racer) βρέθηκαν το 2013 για να ξεκινήσουν ένα brand που τέσσερα χρόνια μετά θα λάτρευαν όλες οι γυναίκες.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι κανένας από εμάς δεν είχε πριν από τη δημιουργία της Salty Bag σχέση με το χώρο. Η ιδέα ξεκίνησε από την Κέρκυρα. Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε αυτό το πανέμορφο νησί του Ιονίου. Μάλιστα, οι 2 από εμάς, έχουμε καταγωγή από εκεί (Χρύσα, Σπύρος) ενώ ο Στρατής είναι από την Αθήνα» μας λέει ο Σπύρος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ