Στην Ξάνθη ο Νίκος Παππάς -Η κυβέρνηση βάζει δορυφορικά πιάτα - iefimerida.gr

Στην Ξάνθη ο Νίκος Παππάς -Η κυβέρνηση βάζει δορυφορικά πιάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς από την Ξάνθη που βρίσκεται, αναφέρθηκε στους λόγους της επίσκεψης του εκεί όπως είναι το γεγονός της εγκατάστασης ψηφιακού σήματος από την πολιτεία με δορυφορικά πιάτα στους κατοίκους των περιοχών αυτών ώστε να μπορούν να βλέπουν ελεύθερα ελληνικά προγράμματα στις τηλεοράσεις τους.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης north 98, ο κ. Ν. Παππάς επιτέθηκε στη ΝΔ για τη πολιτική που ασκεί ζητώντας συνέχεια εκλογές και τώρα που έχουμε φύγει όπως είπε από το θέμα αυτό και είμαστε στην αντιμετώπιση του χρέους, στη ΝΔ υπάρχει στρατηγικό δίλημμα.
Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να είναι με την ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος του και έριξε όλα του τα πολιτικά λεφτά στο αδιέξοδο της διαπραγμάτευσης και από την παρένθεση που έλεγε πέρασε στην παραζάλη σημείωσε.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως το πακέτο μέτρων που θα ψηφιστεί θα είναι μηδενικού βάρους καθώς τα αντίμετρα θα εφαρμοστούν. Η χώρα έχει γυρίσει σελίδα στην οικονομική ανάπτυξη και γι αυτό τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να αλλάξουν την τακτική τους για την εθνική προσπάθεια που κάνει η χώρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς δορυφορικά πιάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ