Αυτή είναι η λέξη που δεν πρέπει να λες όταν είσαι αγχωμένος -Αυξάνει περισσότερο το στρες - iefimerida.gr

Αυτή είναι η λέξη που δεν πρέπει να λες όταν είσαι αγχωμένος -Αυξάνει περισσότερο το στρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν εργάζεστε σκληρά σε μια πολύ απαιτητική δουλειά, προσπαθώντας πάντα να παραμένετε υγιείς, να είστε συνεχώς σε φόρμα και να βρίσκετε χρόνο για την οικογένεια, τους φίλους και φυσικά τον εαυτό σας, είναι πολύ εύκολο να νιώσετε πίεση και εξάντληση.

Η επίτευξη της ισορροπίας στη ζωή μπορεί μερικές φορές να μοιάζει με μία συνεχή πάλη και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν διστάζουν να εκφράσουν το στρες που νιώθουν στους γύρω τους.

Σύμφωνα όμως με τον κλινικό ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα του «21 Τρόποι Για Μία Πιο Ευτυχισμένη Κατάθλιψη», Σεθ Σβίρσκι, το να λες πως είσαι στρεσαρισμένος για να βγάλεις το βάρος από μέσα σου, στην πραγματικότητα έχει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, αφού οι λέξεις που λέμε μπορούν να «ρυθμίσουν» τις βιολογικές αντιδράσεις του οργανισμού και του σώματός μας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στρες Υγεία άγχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ