Ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο -Μετά την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - iefimerida.gr

Ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο -Μετά την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμο συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΕΔΕΜ Απόστολος Πόντας.

Σύμφωνα με τον κ. Πόντα «ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε την πρόοδο των προσπαθειών μας και η συζήτηση αφορούσε θέματα της επικαιρότητας και ιδιαιτέρως την θεμελίωση των κανόνων συνεργασίας ενός σύγχρονου Κράτους με την Εκκλησία, η οποία αποτελεί Θεσμό και Θεμέλιο της Ελληνικής Κοινωνίας».

«Ως Ε.Δ.Ε.Μ. συνεχίζουμε την διεύρυνση του κύκλου μας και κοινωνούμε το μήνυμα μας τόσο θεσμικά, όσο και κοινωνικά, ώστε να εξελίξουμε την Ε.Δ.Ε.Μ., να εισφέρουμε με τις δυνάμεις που μας αναλογούν στην ενδυνάμωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και να συμβάλουμε στην δόμηση ενός σύγχρονου σχεδίου διαφυγής από την κρίση και μιας πολιτικής πρότασης που θα αφυπνίσει και θα περιλάβει όλους τους Έλληνες πολίτες ανεξαιρέτως, απαλλάσσοντας τους από παρωχημένους δογματικούς και ιδεολογικούς εξαναγκασμούς», προσέθεσε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ