Μακρόν: Δεν έχει κερδηθεί τίποτε ακόμη -Στόχος είναι να νικήσω τη Λεπέν [βίντεο] - iefimerida.gr

Μακρόν: Δεν έχει κερδηθεί τίποτε ακόμη -Στόχος είναι να νικήσω τη Λεπέν [βίντεο]

Φωτογραφία: Lionel Bonaventure/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά τα όσα του καταλογίζουν για το αλαζονικό ύφος νικητή, μετά την επικράτησή του στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία, ο Εμανουέλ Μακρόν επιμένει ότι τίποτα ακόμα δεν έχει κερδηθεί.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε νοσοκομείο στο Δυτικό Παρίσι, ο ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος δήλωσε ότι δεν θεωρεί δεδομένη τη νίκη του ενώ δεσμεύτηκε να δώσει μάχη απέναντι στην επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

«Τίποτα δεν έχει κερδηθεί. Η μάχη μου στοχεύει στο να νικήσω τη Μαρίν Λεπέν» υπογράμμισε ο Μακρόν μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Οι δηλώσεις του Μακρόν έρχονται λίγες ώρες μετά από μία ακόμη προειδοποίηση του προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ για τους κινδύνους, που κρύβει το γεγονός, ότι η Μαρίν Λεπέν διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε την Κυριακή. Ξεχνάμε ότι η Λεπέν είναι στον δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Ολάντ, σημειώνοντας ότι όλοι έκριναν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου με βάση το γεγονός ότι ο Εμάνουελ Μακρόν επικράτησε της αντιπάλου του, ξεχνώντας ότι η ακροδεξιά πέρασε στον δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η πρόκληση είναι να αποδυναμωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το Εθνικό Μέτωπο».

Avec Hamid. Merci au personnel de santé sur lequel on peut compter. pic.twitter.com/aWYNdTxSVT

À l'hôpital de Garches. pic.twitter.com/732xF4VHPU

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακρον Γαλλία Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ