Λονδίνο: Ανδρας ντυμένος γορίλας ακόμη προσπαθεί να τερματίσει στον μαραθώνιο -Πηγαίνει μπουσουλώντας - iefimerida.gr

Λονδίνο: Ανδρας ντυμένος γορίλας ακόμη προσπαθεί να τερματίσει στον μαραθώνιο -Πηγαίνει μπουσουλώντας

Φωτογραφία: AP/ Tim Ireland
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οσοι μετείχαν στον μαραθώνιο του Λονδίνου, την Κυριακή, έχουν αρχίσει ήδη να συνέρχονται από την κόπωση που τους προκάλεσε ο αγώνας. Εκτός από έναν, που ακόμη πασχίζει να τερματίσει.

Πρόκειται για Βρετανό αστυνομικός, ο οποίος επιχειρεί να καλύψει μπουσουλώντας τη διαδρομή, φορώντας κοστούμι γορίλα. Ο Τομ Χάρισον με αυτόν τον τρόπο θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για το Gorilla Organisation, οργανισμό για την προστασία του είδους, και ακόμη δεν έχει φτάσει στα μισά της διαδρομής.

Ο 41χρονος ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής και καλύπτει κάθε ημέρα 4,5 μίλια, σε περίπου 10-12 ώρες, ενώ τα βράδια κοιμάται σε σπίτια φίλων. Ανά 100-200 μ. αναγκάζεται να σταματάει, καθώς τον πονούν τα γόνατά του. Αλλά δήλωσε στην Telegraph αποφασισμένος να συνεχίσει και να τερματίσει. Ο ίδιος εκτιμά ότι θα τα καταφέρει την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ