Πίτα με κολοκυθάκι και φέτα, χωρίς φύλλο - iefimerida.gr

Πίτα με κολοκυθάκι και φέτα, χωρίς φύλλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εξυπνότερος τρόπος να τρώτε πίτες ελαφριές, κατάλληλες για την σεζόν. Είναι ένα αλμυρό κέηκ που μπορείτε να σερβίρετε ως κυρίως πιάτο.


Υλικά

  • 1 κολοκυθάκι
  • 250 γραμμάρια αλεύρι
  • 200 γραμμάρια φέτα
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 3 αυγά
  • Λίγα φύλλα δυόσμο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Ελάχιστο μπέικιν αν θέλετε να φουσκώσει
Πίτα με κολοκυθάκι και φέτα, χωρίς φύλλο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Ζεστάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς
  • Πλύντε το κολοκύθι και τρίψτε το στον τρίφτη, στο χοντρό
  • Στίψτε το να φύγουν τα υγρά του
  • Ανακατέψτε το αλεύρι με το μπέικιν, το αλάτι και το πιπέρι σε μπολ
  • Κάντε μια τρυπούλα στο κέντρο, ρίξτε τα αυγά, το λάδι και το γάλα
  • Ανακατέψτε με κουτάλι καλά
  • Προσθέστε τη φέτα σε κομματάκια, το κολοκύθι και δυόσμο ψιλοκομμένο
  • Βάλτε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψάκι και ψήστε 30 λεπτά
  • Βάλτε την πίτα σας σε φόρμα κέηκ, είναι πιο όμορφο!
Πίτα με κολοκυθάκι και φέτα, χωρίς φύλλο | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή πίτα κολοκυθάκι φέτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ