Χωρίς τον Σεμπά ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς με την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Χωρίς τον Σεμπά ο Ολυμπιακός στην ρεβάνς με την ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απώλεια της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό για την ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τον Σεμπά θα παραταχθεί ο ΟΣΦΠ, αφού η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό με ποινή τριών αγωνιστικών για την τρικλοποδιά πάνω στον Σέρχιο Αραούχο στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη.

Παράλληλα, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει κι απ' την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Super League, όπως και στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2017/18.

Αναλυτικά: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την 114/2017 απόφασή της επέβαλε στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200,00) ευρώ (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 5η φάση, 1η αγωνιστική, αγώνας Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 13/4/2017)».

Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε πως υπήρχε βιαιοπραγία και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και για τον λόγο αυτό επέβαλλε ποινή 3 και όχι 2 αγωνιστικών στον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Η ποινή στον Σεμπά έχει εφέσιμο χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός σεμπα αεκ ημιτελικός ρεβανς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ