Ξάνθη: 16χρονος έπεσε από οροφή κολυμβητηρίου -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - iefimerida.gr

Ξάνθη: 16χρονος έπεσε από οροφή κολυμβητηρίου -Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 16χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου όταν έπεσε από την οροφή κολυμβητηρίου στην Ξάνθη.

Ο νεαρός εισήχθη στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 16χρονος με καταγωγή από τα Μακρίσια του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων που διαμένει στην Ξάνθη, προσπάθησε μαζί με φίλους να σκαρφαλώσει με σκάλα στην οροφή του παλιού κολυμβητηρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του xanthinews.gr, to τμήμα της οροφής υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να πέσει στο κενό από ύψος 6-7 μέτρων και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Αμεσα στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Ωστόσο κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

«Είναι δύσκολη η κατάστασή του αλλά έχει σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών, οι επόμενες τέσσερις ημέρες είναι καθοριστικές. Φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά τραύματα στον μηρό και στον θώρακα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας κάνει ό,τι μπορεί και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι γερό σκαρί και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», σημείωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Καβάλας, Αναστάσιος Καρασαββόγλου μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς» για το δύσκολο περιστατικό το οποίο καλείται το νοσοκομείο που διευθύνει να αντιμετωπίσει.

Πηγή: patrisnews & xanthinews

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ξάνθη Ατύχημα ΜΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ