Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα -Η βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα -Η βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι [εικόνες]

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ήταν χαμογελαστή, αγαπητή και ήπιων τόνων, αλλά η Βασιλομήτωρ (δηλαδή η μητέρα της Βασίλισσας Ελισάβετ) δεν συμπαθούσε καθόλου μα καθόλου την Νταϊάνα.

Τουλάχιστον έτσι αποκάλυψε στην Daily Mail, ο Κόλιν Μπέργκες ο οποίος δούλευε στο προσωπικό του παλατιού την περίοδο που η Νταϊάνα είχε χωρίσει με τον Κάρολο.

Ο ίδιος είχε αναπτύξει καλές σχέσεις με την Βασιλομήτωρ, με την οποία είχαν συζητήσει μάλιστα για την Νταϊάνα, τον χωρισμό και τον Κάρολο.

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα -Η βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Κόλιν είχε ρωτήσει μάλιστα την Βασίλισσα τότε, αν είχε δει το ντοκιμαντέρ όπου ο Πρίγκιπας Κάρολος είχε παραδεχτεί πως ήταν άπιστος προς την σύζυγό του.

Τότε η ίδια όχι μόνο είχε παγώσει με αυτή την ερώτηση όπως αναφέρει η Daily Mail, αλλά του είχε πει πως «καλό θα ήταν μερικά πράγματα να μην συζητηθούν καθόλου».

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα -Η βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Όπως εξήγησε ο Κόλιν στο βρετανικό μέσο, η Βασιλομήτωρ αγαπούσε πάρα πολύ τον εγγονό της, αλλά η ίδια πίστευε πως η επιλογή του να αποκαλύψει κάτι τέτοιο ήταν λάθος.

Παρά, όμως, αυτή την αποκάλυψη, η γαλαζοαίματη δεν συμπάθησε την Νταϊάνα. Αντιθέτως, η ίδια είχε πει στο προσωπικό πως δεν δέχεται να ξανακούσει ποτέ ξανά το όνομά της μέσα στο παλάτι, ακόμη και μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας.

Ο Κόλιν όμως μίλησε και για το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά με τον Κάρολο και την Καμήλα, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους στην αρχή.

Νέες αποκαλύψεις για την Νταϊάνα -Η βασιλομήτωρ είχε απαγορεύσει να λένε το όνομά της στο παλάτι [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Ήμουν πάντα ο πρώτος που κατέβαινα για να ετοιμάσω πρωινό και να σιγουρευτώ πως όλα όσα χρειαζόταν κάποιος ήταν στη θέση του. Μία μέρα μου έκανε παρέα ο Κάρολος. Εγώ άρχισα να τρώω το πρωινό μου κι εκείνος να διαβάζει τος εφημερίδες του, ώσπου πήρε μία πικρή έκφραση το πρόσωπό του. Τότε ο ίδιος έγινε έξω φρενών, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και αναρωτιόταν φωνάζοντας γιατί δεν τον αφήνουν ήσυχο. Ο Κάρολος είχε διαβάσει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα του Τύπου για την σχέση του με την Καμήλα, η οποία υποτίθεται πως ήταν κρυφή», ανάφερε ο Κόλιν περιγράφοντας μερικά από τα συμβάντα στο Παλάτι τότε.

Φωτογραφίες: ΑP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νταϊάνα παλάτι ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ