Πώς ο σύντροφός σου επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο σου - iefimerida.gr

Πώς ο σύντροφός σου επηρεάζει αρνητικά τον ύπνο σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ώρες του ύπνου είναι ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων εσύ χαλαρώνεις από όλες τις έγνοιες και ο οργανισμός σου βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, για να αναζωογονηθεί και να γεμίσει ενέργεια.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο εφικτό ή και ρομαντικό, όταν καλείσαι να μοιραστείς το κρεβάτι και το μαξιλάρι σου με το σύντροφο σου επτά ημέρες την εβδομάδα. Γιατί, μπορεί εσύ να περιμένεις να σε αγκαλιάσει τρυφερά, για να αφεθείτε μαζί στα χέρια του Μορφέα, αλλά υπάρχουν φορές που στην πραγματικότητα αυτό που καταφέρνει είναι να σε ταλαιπωρεί και να σου στερεί τις ώρες που ξεκουράζεσαι.

Πώς ακριβώς;

Ροχαλίζει

Είτε είναι αθώο, είτε σύμπτωμα κάποιας πάθησης, το ροχαλητό του άνδρα δεν θα το χαρακτήριζες ποτέ ως χαλαρωτική μελωδία που βοηθάει τον καλό σου ύπνο, αφού το πιθανότερο είναι να σε αφήσει με τα μάτια ορθάνοιχτα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μάλιστα, μελέτες υποστηρίζουν, ότι αν αυτό δεν συνέβαινε, τότε εσύ θα κέρδιζες τουλάχιστον μια ώρα ύπνου κάθε φορά που έπεφτες μαζί του στο κρεβάτι.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ύπνος σύντροφοι ερωτική ζωή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ