Euroleague: Ανατροπή-θαύμα ψάχνει ο ΠΑΟ κόντρα στη Φενέρ - iefimerida.gr

Euroleague: Ανατροπή-θαύμα ψάχνει ο ΠΑΟ κόντρα στη Φενέρ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε (20:45, Novasports 2) την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι-οφ της Euroleague.

Στην Πόλη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες του αναλογούν για να επαναφέρει τη σειρά των πλέι-οφ στην Αθήνα.

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το 2-0 στο ΟΑΚΑ, έσπασε την έδρα δύο φορές και θα πρέπει να την μιμηθεί το τριφύλλι, αν θέλει να παίξει τον «τελικό» στην έδρα του.

Ο Τσάβι Πασκουάλ προετοίμασε τους παίκτες του όσο καλύτερα μπορούσε στο ψυχολογικό κομμάτι αφού ο Ισπανός γνωρίζει ότι αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι πράσινοι, αν θέλουν για αρχή να μειώσουν τη σειρά σε 2-1.

Η παράδοση είναι υπέρ της Φενέρμπαχτσε, η οποία σε 11 παιχνίδια σε τουρκικό έδαφος μετράει 8 νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Φενέρμπαχτσέ Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ