Τι δεν πρέπει να πεις όταν συναντάς κάποιον για πρώτη φορά - iefimerida.gr

Τι δεν πρέπει να πεις όταν συναντάς κάποιον για πρώτη φορά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντι Γκαρσία είχε πει κάποτε πως «ό,τι κάνω στη ζωή μου είναι τελείως αυθόρμητο και γίνεται ενστικτωδώς. Αν θέλω κάτι, αυτό είναι, το θέλω. Αν έχω ενδοιασμούς για κάτι, δεν πρόκειται να αλλάξω μέχρι να μου φύγουν τελείως. Η πρώτη εντύπωση που δίνω είναι αυτό που είμαι».

Σας ενέπνευσε το ρητό και αποφασίσατε από εδώ και στο εξής να λέτε πάντα αυτό που σκέφτεστε; Ασφαλώς και είναι σημαντικό να είμαστε πάντα ο εαυτός μας και σας παρακινούμε να το κάνετε, όμως προς το παρόν θα σας προσγειώσουμε λίγο στην πραγματικότητα αφού σε ορισμένες περιστάσεις ο αυθορμητισμός δεν θα σας βγει και σε τόσο καλό.

Ο λόγος γίνεται για τις πρώτες γνωριμίες. Όλοι ξέρουμε πως η πρώτη γνωριμία με κάποιον είναι πολύ σημαντική, αφού βάσει αυτής θα σχηματιστεί και η εντύπωση του άλλου για το πρόσωπό μας. Η λεγόμενη «πρώτη εντύπωση» υφίσταται πραγματικά και αποτυπώνεται στη μνήμη του άλλου όσος καιρός κι αν περάσει. Και παρόλο που η προσπάθεια να είμαστε κοινωνικοί και φιλικοί με ένα νέο πρόσωπο, είτε το βλέπουμε φιλικά είτε ερωτικά, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που έχουν απαγορευτικό σε μία νέα γνωριμία.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γυναίκες σχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ