ΕΡΤ: Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχώρησε από γενική διευθύντρια προγράμματος - iefimerida.gr

ΕΡΤ: Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχώρησε από γενική διευθύντρια προγράμματος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Προγράμματος μετά από 15 μήνες θητείας.

«Η Διοίκηση της ΕΡΤ ευχαριστεί θερμώς την κυρία Σασλόγλου για την προσφορά της στην αναδιαμόρφωση του προγράμματος της εταιρίας, καθώς με τον επαγγελματισμό και τον ζήλο της έθεσε τις βάσεις για την επανατοποθέτηση του ψυχαγωγικού και πολιτιστικού περιεχομένου της ΕΡΤ στην εγχώρια ραδιοτηλεοπτική αγορά. Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες, της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΕΡΤ ενώ ενημερώνει ότι «τα καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος θα ασκεί προσωρινώς ο Διευθυντής Προγράμματος Τηλεόρασης Γιώργος Σιούλας, μέχρι την πλήρωση της θέσης με τη διαδικασία της ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιζαμπέλα σασλόγλου ΕΡΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ