Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη - iefimerida.gr

Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην καλοκαιρινή συλλογή του Στέλιου Κουδουνάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Κολωνάκι, στην οδό Αχαιού 15, έναν ήσυχο δρόμο όπου τα άνθη από τις νερατζιές μοσχοβολούν κάθε άνοιξη, βρίσκεται το ατελιέ του σχεδιαστή μόδας Στέλιου Κουδουνάρη.

Η ηρεμία που επικρατεί έξω από το ατελιέ, πολλαπλασιάζεται μέσα σε αυτό και με κάνει να σκεφτώ ότι ο νεαρός σχεδιαστής αποτελεί μια ήρεμη δύναμη στον κόσμο της μόδας.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εργάζεται πολύ και χαμογελά περισσότερο. Έχει στο ενεργητικό του 18 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές, ενώ τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει τις δημιουργίες του σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις 2 φορές το χρόνο στο Μιλάνο, το Παρίσι και το Λονδίνο για διεθνείς αγοραστές.Ο ταλαντούχος σχεδιαστής μας υποδέχθηκε στο ατελιέ του και συζητήσαμε για το εκπληκτικό σόου στο Μπάγκειον, το Mad Walk, και για τη νέα του συλλογή, που όπως μας λέει ο ίδιος είναι έντονα αφηγηματική, αποπνέει άγρια κομψότητα, μεσογειακή δροσιά και εκφράζει την καλοκαιρινή διάθεση της Ελλάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ