ΝΔ: Αυτοί που υπόσχονταν διαγραφή χρεών, τώρα καταδιώκουν και τους πιο ανήμπορους - iefimerida.gr

ΝΔ: Αυτοί που υπόσχονταν διαγραφή χρεών, τώρα καταδιώκουν και τους πιο ανήμπορους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων. Με δική της επιλογή φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη στους πολίτες. Το αποτέλεσμα είναι μια καταιγίδα 1.000 κατασχέσεων την ημέρα».

Τα παραπάνω αναφέρει η ΝΔ με αφορμή τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και συνεχίζει εξαπολύοντας πυρά κατά της κυβέρνησης: «Αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες. Την ίδια στιγμή, το Κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με τα χρήματα της υπερφορολόγησης προσλαμβάνουν κομματικούς “κολλητούς” στο Δημόσιο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια», αναφέρει συγκεκριμένα.

«Μια Κυβέρνηση βγαλμένη από τις χειρότερες πρακτικές του χθες, σε απόλυτη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της εξόδου από την κρίση»,καταλήγει η ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ κατασχέσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ