Kίνα: Κεραυνός πέφτει επάνω σε μετεωρολόγο on air [βίντεο] - iefimerida.gr

Kίνα: Κεραυνός πέφτει επάνω σε μετεωρολόγο on air [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σοκαριστική στιγμή καταγράφει κάμερα τηλεοπτικού δικτύου στην Κίνα.

Τη στιγμή που ο μετεωρολόγος βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση προκειμένου να αναλύσει το δελτίο καιρού και ενώ ισχυρή καταιγίδα βρισκόταν σε εξέλιξη όπως φαίνεται και στα πλάνα, ένας κεραυνός φαίνεται κυριολεκτικά να πέφτει επάνω του.

Ο μετεωρολόγος φαίνεται να βρίσκεται σε κάποιο ύψος προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή λήψη για το ρεπορτάζ, ωστόσο σε κλάσματα δευτερολέπτου πίσω του φαίνεται να αστράφτει με αποτέλεσμα να κεραυνοβολείται και να μην μπορεί να κρατηθεί στο σημείο. Προφανώς και η ομπρέλα που κρατούσε δεν κατέστη εφικτό να τον προστατέψει επαρκώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε και ο εικονολήπτης που βρισκόταν στο σημείο με τον μετεωρολόγο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν τραυματίστηκε από το ατυχές συμβάν.

Πηγή Βίντεο: People's Daily - China

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα μετεωρολόγος κεραυνός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ