Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τους δύο λόγους για τους οποίους οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο - iefimerida.gr

Η Ειρήνη Κολιδά αποκαλύπτει τους δύο λόγους για τους οποίους οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξαν ίντριγκες στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor, παραδέχεται η Ειρήνη Κολλιδά και αποκαλύπτει τους δύο λόγους για τους οποίους η ομάδα της έστειλε πακέτο τον Γιώργο Αγγελόπουλο στους Διασήμους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο περιοδικό TV Έθνος και τον Αλέξη Μίχα, η μαχήτρια του Survivor αποκάλυψε ότι υπήρχαν ίντριγκες στους Μαχητές «αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια. Δεν υπήρξε κάτι κραυγαλέο ή κάτι για το οποίο έλεγες “τι γίνεται εδώ;». Ενώ όσον αφορά στο καίριο ερώτημα για τον Ντάνο, η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν εξίσου αποκαλυπτική: «Θεωρήσαμε ότι είναι ένας χαρακτήρας που στην αντίπαλη ομάδα θα μπορούσε να προσαρμοστεί πιο εύκολα. Δεύτερον επειδή είδαμε κάποια στοιχεία στη συμπεριφορά του που μας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως δεν θα λειτουργούσε τόσο ομαδικά όσο οι υπόλοιποι. Αυτό βέβαια ήταν στο αρχικό στάδιο γιατί δεν τον είχαμε ζήσει. Τότε διακρίναμε αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ