Εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο για τον Αραούχο της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Εξάμηνη ποινή φυλάκισης με αναστολή και αφαίρεση διπλώματος για ένα χρόνο για τον Αραούχο της ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο να αποδεικνύει την τεράστια κλάση του, αλλά εκτός γηπέδων είναι «κακό» παιδί ο Σέρχιο Αραούχο.

Και κάπως έτσι συνεχίζονται τα μπλεξίματα του στην Ισπανία. Σε εξάμηνη από ετήσια μετατράπηκε η ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον Αργεντίνο παίκτη (παίζει δανεικός στην ΑΕΚ από την Λας Πάλμας μέχρι τον Ιούνιο) για την άρνησή του να περάσει από αλκοτέστ κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία. Τα δικαστήρια έκαναν εν μέρει δεκτή την έφεση που είχε καταθέσει η πλευρά του παίκτη κατά της πρώτης απόφασης, αποδεχόμενα ότι δεν πρέπει να επιβληθεί η πιο σκληρή τιμωρία που ορίζει ο νόμος. Η ποινή που πλέον επιβάλλεται στον επιθετικού της ΑΕΚ είναι έξι μήνες με αναστολή ενός έτους και αφαίρεση διπλώματος για έναν χρόνο και μια ημέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραουχο Ισπανία ποινή φυλάκισης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ