Σαββίδης: «Θέλω κάθε χρόνο τίτλους στον ΠΑΟΚ» - iefimerida.gr

Σαββίδης: «Θέλω κάθε χρόνο τίτλους στον ΠΑΟΚ»

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή την συμπλήρωση 91 ετών από την ίδρυση του ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, μιλησε στην ΕΤ3 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο όνειρο που έχει για τον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κάθε χρονιά, σε κάθε γενέθλια και ειδικά σε αυτά των 91 χρόνων τονίζουν τη σοφία την ωριμότητα και στο υποσυνείδητο μου αναρωτιέμαι πόσους τίτλους θα κατακτήσουμε μέχρι να φτάσουμε στα 100 χρόνια;

Θα ήθελα για τα 91 χρόνια του ΠΑΟΚ να ευχηθώ σε όλους τους μη αδιάφορους για την τύχη του ΠΑΟΚ ανθρώπους κάθε χρόνος να συνοδεύεται από έναν τίτλο. Να ευχηθώ αυτά τα χρόνια μέχρι τα 100 να είναι τα πιο λαμπρά για τον ΠΑΟΚ.

Αυτή την περίοδο επίσης εύχομαι να χαρακτηριστεί ο ΠΑΟΚ ως μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Εγώ θα κάνω από την μεριά μου τα πάντα. Είμαι πεπεισμένος πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι υπάλληλοι, όλοι όσοι περιβάλλουν τον σύλλογο, θα κάνουν τα πάντα.

Τις επόμενες ημέρες θα περάσουμε τα παιχνίδια μας με αξιοπρέπεια και θα πάρουμε έναν τίτλο. Ο δικός μας στόχος είναι κάθε χρόνο να φέρνουμε τίτλους. Αν θα δούμε με προσοχή την συμπεριφορά του ΠΑΟΚ εκτιμώ πως το αξίζουμε. Μπορώ να σας πω πως μερικές ημέρες πριν είπα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πως αν μου λέγανε με μία λέξη να περιγράψω το τι νιώθω ακόμα και τώρα που δεν έχουμε τους κάποιο τίτλο θα έλεγα: Είμαι περήφανος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Σαββίδης Ιβάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ