Κωνσταντοπούλου για Λεπέν και Μακρόν: Πολύ κακές και οι δύο επιλογές - iefimerida.gr

Κωνσταντοπούλου για Λεπέν και Μακρόν: Πολύ κακές και οι δύο επιλογές

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι ο ακραίος νεοφιλελευθερισμός, η ακραία τραπεζοκρατία και υπηρέτης του παλαιοκομματικού και σάπιου συστήματος από τη μια πλευρά, και η ακροδεξιά φασίζουσα ρητορεία από την άλλη», σημείωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις επιλογές που θα έχουν οι Γάλλοι πολίτες στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 fm» σημείωσε ότι πρόκειται για δύο πολύ κακές επιλογές που δεν προοιωνίζουν τίποτα καλό για την Ευρώπη και υπογράμμισε ότι κάνουν λάθος αυτοί που προκρίνουν τη μια έναντι της άλλης επιλογής.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για «πολιτικό οπορτουνισμό, σύγχυση και ασυναρτησία».

Οσον αφορά τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας τον χαρακτήρισε ως μια πολύ μεγάλη πολιτική προσωπικότητα που έδωσε μια πολύ μεγάλη και γενναία μάχη στο όνομα του γαλλικού λαού και των ανυπότακτων, χειραφετημένων και επαναστατημένων λαών!

«Στη Γαλλία έχει καταγραφεί μια πολύ σημαντική δυναμική υπέρ των ανυπότακτων, υπέρ του κινήματος του Ζαν Λυκ Μελανσόν και αυτή η δυναμική δεν πρέπει να χαθεί γιατί αφορά και τη δική μας πατρίδα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κληθείσα, τέλος, να σχολιάσει για το αν συμφωνεί με την απόφαση του Μελανσόν να μην υποστηρίξει κανέναν από τους διεκδικητές της γαλλικής προεδρίας στο β' γύρο, υποστήριξε ότι η απόφασή του αποτελεί «μια απολύτως έντιμη, καθαρή και γενναία στάση», ενώ τόνισε για τις προβλέψεις που θέλουν τον Εμμανουέλ Μακρόν να είναι το απόλυτο φαβορί για την προεδρία: «Οι προβλέψεις που γίνονται, νομίζω ότι αγνοούν τη δυναμική που αναπτύσσεται σε μια κοινωνία όπως η γαλλική και από την άλλη πλευρά θεωρώ ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μπορεί να χτίσει κανείς πολιτικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ