Λεβέντης: Δεν θα τα καταφέρει η Λεπέν -Η Ευρώπη πάει προς το κέντρο - iefimerida.gr

Λεβέντης: Δεν θα τα καταφέρει η Λεπέν -Η Ευρώπη πάει προς το κέντρο

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών παραχώρησε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος εκτίμησε πως «η Ευρώπη πάει προς το κέντρο» μετά και τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων τόνισε πως υπάρχει άμυνα κατά των φασιστών, συνεπώς δεν θα καταφέρει η Μαρί Λεπέν να κερδίσει τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία με τον Εμμανουέλ Μακρόν να δείχνει το απόλυτο φαβορί ως ο επόμενος πρόεδρος.

Οσον αφορά την εσωτερική επικαιρότητα, ο κ. Λεβέντης κατήγγειλε πως επανήλθαν οι μισθοί των δικαστικών προ μνημονίων και πως ο μισθός τους δεν φορολογείται ολόκληρος. «Ό,τι προνόμια έχουν οι βουλευτές, τα ίδια έχει όλο το δικαστικό σώμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις για τη διαπραγμάτευση ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε πως ακόμα κι αν τελικά δώσουν στην κυβέρνηση την αξιολόγηση, «δεν θα έρθει κανείς επενδυτής στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ