6 τρόποι για να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε μικρό παράδεισο - iefimerida.gr

6 τρόποι για να μετατρέψεις τη βεράντα σου σε μικρό παράδεισο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ηλιόλουστες ημέρες και ο καταγάλανος ουρανός δίνουν αφορμή για να ανανεώσετε τη βεράντα σας.

Το χώρο εκείνο, που αν και συχνά παραμένει παραμελημένος, αποτελεί προέκταση του διαμερίσματος σας και σας δίνει τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με τη φύση και τον έξω κόσμο, είτε ζείτε σε μια πολύβουη πόλη, όπως η Αθήνα, είτε όχι.

Η καινούρια της διαμόρφωση, θα αλλάξει τη διάθεση σας και θα σας επιτρέψει να περάσετε εκεί ατέλειωτες ώρες με φίλους και συγγενείς, να πιείτε τον καφέ σας, να απολαύσετε το γεύμα σας, να διαβάσετε ένα βιβλίο και να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο, αφήνοντας το νου σας να ταξιδέψει και να ξεχαστεί για λίγο από τις έγνοιες.

Επιλέξτε ανάμεσα σε έξι διαφορετικά στιλ διακόσμησης της, από τη μπόχο μέχρι τη μίνιμαλ αισθητική, προσθέστε αγαπημένες σας πινελιές για να αποκτήσει πολύ προσωπικό χαρακτήρα και δημιουργήστε το δικό σας παράδεισο!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κήπος βεράντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ