Οdori: Η πρώτη βερμουτερία στην Αθήνα σερβίρει εξαιρετικά coctails και ναπολιτάνικες πίτσες - iefimerida.gr

Οdori: Η πρώτη βερμουτερία στην Αθήνα σερβίρει εξαιρετικά coctails και ναπολιτάνικες πίτσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Odori στα Ιταλικά σημαίνει μυρωδιές, αλλά και αρωματικά βότανα που χρησιμοποιούνται στη μαγειρική και πράγματι αυτή η πρώτη Vermuteria που δημιουργήθηκε στην πόλη μας μοσχοβολάει.

Στην οδό Σκουλένιου 2, στην καρδιά της Αθήνας, η δραστήρια ομάδα του Theory All Day Bar στο Χαλάνδρι, δηλαδή οι Λευτέρης Γεωργόπουλος, Θάνος Τσουνάκας και Γιώργος Καίσαρης, μαζί με τον head bartender Μανώλη Λυκιαρδόπουλο (νικητή του ελληνικού τελικού Wordclass Bartender για το 2015) έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο all day bar για βερμούτ και πίτσα.

Η Odori Vermuteria di Atene είναι η ελληνική twist version των ιταλικών Vermouth-Bar, που αποτελούν από τα πιο hot στέκια στο Τορίνο. Με το που μπείτε στον καλόγουστο χώρο του μαγαζιού, θα νομίζετε πως έχετε ταξιδέψει στην Ιταλία και συγκεκριμένα σε κάποια από τις εξοχές της Τοσκάνης, αφού εδώ ο Βοτανικός κήπος που είναι ζωγραφισμένος στον τοίχο δημιουργεί μια cosy ατμόσφαιρα, Στο υπόγειο, όπου βρίσκεται η κουζίνα, το περιβάλλον είναι αυτό που λέμε «σαν στο σπίτι σας», ενώ oi πελάτες έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν τις πυρετώδεις προετοιμασίες του προσωπικού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ODORI ΒΕΡΜΟΥΤΕΡΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ