Survivor: Νέα ήττα για τους «Διάσημους» - Αρπάχτηκαν Χρανιώτης και Αγγελόπουλος [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Νέα ήττα για τους «Διάσημους» - Αρπάχτηκαν Χρανιώτης και Αγγελόπουλος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το έπαθλο του φαγητού διαγωνίστηκαν οι παίχτες στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor , από το οποίο δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις στην ομάδα των Διάσημων.

Συγκεκριμένα, το έπαθλο αυτή την φορά ήταν μπριζόλα με πουρέ, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να το κερδίσουν.

Ωστόσο, οι Διάσημοι δεν άντεξαν την πίεσης των Μαχητών και έχασαν 10-6, με αποτέλεσμα να μερικοί από αυτούς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

Η μικροένταση, λοιπόν, ήταν αναπόφευκτη ανάμεσα στον Χρανιώτη και τον Ντάνο, με τον τελευταίο να εκνευρίζεται με ερώτηση του ηθοποιού.

«Δεν τραβάς σήμερα» παρατήρησε ο Γιώργος Χρανιώτης, κάνοντας έτσι «τούρμπο» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος του απάντησε «Τι δεν τραβάω σήμερα; Πλάκα κάνεις;»

«Δεν ξέρω τι έγινε…» εξήγησε ο Γιώργος Χρανιώτης και πήρε την απάντηση από τον Ντάνο: «Ε, άμα δεν ξέρεις, τι θα πει δεν τραβάω;». Μάλιστα, στην συζήτηση επενέβη και ο Μπο, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Πάντως, αυτό ήταν το τελευταίο αγώνισμα πριν το «πάρτι» της ένωσης, με τους παίχτες να βάζουν τα καλά τους και να τραγουδούν καραόκε στοπ επόμενο επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor διάσημοι Αγγελόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ